Skip to main content

Despre
Aelia Healing Center

Bine ați venit la Aelia Healing Center

Vreti sa stiti cum am pornit in aceasta aventura frumoasa si cum am ajuns aici?

Vă invităm să citiți cu atenție rândurile de mai jos. 😊

În anul 2019, am înființat o mică companie de epilare definitivă cu laser, cunoscută sub numele de No Hair Station. De-a lungul timpului, am câștigat încrederea și admirația clienților noștri datorită profesionalismului și calității serviciilor noastre.

La cererea generoasă a clienților noștri, am extins gama de servicii și am creat un departament dedicat remodelării corporale în 2020, sub numele de No Fat Zone. Am început modest, cu un singur aparat de slăbire, un echipament de criolipoliză, care a avut un real succes datorită rezultatelor rapide și de durată pe care le oferă această procedură. Motivați de cererea crescută de tratamente de îngrijire personală și de potențialul evident, am investit în extinderea gamei noastre de echipamente profesionale și servicii.

Astăzi, ne mândrim cu 8 dintre cele mai avansate echipamente profesionale de remodelare corporală din lume, cu o experiență de peste 4 ani în domeniul remodelării corporale, o varietate de rezultate minunate obținute în urma tratamentelor personalizate oferite de specialiștii centrului nostru și peste 600 de clienți mulțumiți. ❤️

În noiembrie 2023, am luat o decizie îndrăzneață. Am rebranduit No Fat Zone, desprinzându-l de firma mamă, No Hair Station, și transformându-l în Aelia Healing Center, cu o nouă locație, un centru de sine stătător dedicat frumuseții exterioare și păcii interioare. Aelia Healing Center oferă terapii de remodelare corporală și cosmetică cu cele mai avansate echipamente de pe piață, alături de servicii de masaj relaxant!

Scopul nostru este de a oferi atât femeilor, cât și bărbaților, momente de relaxare, rejuvenare și îngrijire personală, adesea uitate de cei care se dedică cel mai mult altora!

La Aelia Healing Center, ne angajăm să oferim soluții personalizate, inovatoare și sigure pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de frumusețe și sănătate, într-un mediu care încurajează pacea și armonia interioară! ❤️

Alăturați-vă nouă în călătoria spre o versiune mai bună a voastră!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.