Skip to main content
Acasă » Servicii » Exilis Elite

Exilis

Tratează pielea lăsată și topește grăsimea din cele mai încăpățânate zone, elimină ridurile fine, topește bărbia dublă

De ce alegi Exilis

Echipamentul Exilis Elite este un dispozitiv non-invaziv utilizat în procedurile de remodelare a corpului și de întinerire a pielii.

Principiul de funcționare:

  • Exilis Elite folosește tehnologia de radiofrecvență și ultrasunete pentru a trata diferite zone ale corpului și ale feței.
  • Radiofrecvența este utilizată pentru a încălzi straturile profunde ale pielii, determinând contractarea colagenului și stimulând producția acestuia.
  • Ultrasunetele sunt utilizate pentru a direcționa energia către straturile mai profunde ale pielii și ale țesutului adipos, contribuind la descompunerea depozitelor de grăsime.

Aplicații:

  • Exilis Elite poate fi utilizat pentru a trata o varietate de probleme estetice, inclusiv reducerea celulitei, conturarea corpului, strângerea pielii și reducerea aspectului ridurilor.
  • Este adesea utilizat pentru a îmbunătăți aspectul zonelor precum abdomenul, coapsele, fesele, brațele, gâtul și zona facială.

Beneficii

Procedura Exilis este, în general, considerată a fi nedureroasă sau ușor dureroasă. Unii pacienți pot simți o senzație de căldură sau de furnicături în timpul tratamentului.

Non-invazivitate: Exilis Elite este o procedură non-chirurgicală, fără necesitatea de incizii sau timp de recuperare lung.

Rezultate vizibile: Pacienții raportează, în general, o îmbunătățire semnificativă a aspectului pielii și a conturului corporal după mai multe ședințe.

Confort: Procedura este relativ confortabilă pentru pacienți, majoritatea descriind-o ca fiind similară cu o terapie de masaj cu căldură.

Numărul de ședințe și durata tratamentului:

  • Numărul de ședințe necesare poate varia în funcție de obiectivele individuale ale pacientului și de zona tratată.
  • De obicei, sunt recomandate între 4 și 6 ședințe, la intervale de aproximativ o săptămână sau două între ele.
  • Fiecare ședință durează între 15 și 45 de minute, în funcție de zona tratată și de obiectivele pacientului.

Contraindicații și efecte secundare

Iată câteva dintre cele mai frecvente contraindicații ale tratamentului Exilis:

  • Deși Exilis Elite este considerat un tratament sigur, pot exista unele efecte secundare minore, cum ar fi roșeața temporară a pielii sau umflarea ușoară, care dispar în câteva ore sau zile.
  • Există anumite contraindicații pentru tratament, inclusiv sarcina, implanturile metalice în zona de tratament și afecțiuni ale pielii în zona de tratament.

Este important ca orice persoană interesată de tratamentul cu Exilis Elite să discute cu un specialistul nostru  în estetică pentru a determina dacă acest tratament este potrivit pentru nevoile lor individuale și pentru a primi o evaluare adecvată a sănătății pielii lor.

Nu știi ce serviciu să alegi?

Sună-ne sau scrie-ne un mesaj

Vrei să vezi mai multe opțiuni?

Avem și alte soluții pentru tine

Vezi alte servicii

Prețuri

Numărul de ședințe de Exilis necesare pentru un tratament eficient variază în funcție de mai mulți factori.

1 zonă (15x25 cm)

200 RON / ședință

1 zonă (15x25 cm)

200 RON / ședință

Abdomen + Flancuri

300 RON / ședință

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.