Skip to main content
Acasă » Servicii » Împachetări la cald

Împachetări la cald

Oferă beneficii terapeutice și estetice, hidratare și relaxare

De ce alegi împachetările la cald

Împachetările la cald sunt proceduri de îngrijire a pielii care implică aplicarea de produse încălzite pe corp pentru a oferi beneficii terapeutice și estetice.

Iată câteva informații despre beneficiile acestor tratamente:

  • Hidratare profundă: Impachetările la cald pot ajuta la hidratarea și revitalizarea pielii, deoarece căldura deschide porii și permite produselor să pătrundă mai adânc în piele.
  • Detoxifiere: Prin transpirație și deschiderea porilor, impachetările la cald pot ajuta la eliminarea toxinelor și a impurităților din piele.
  • Îmbunătățirea circulației sanguine: Căldura aplicată pe corp stimulează circulația sângelui, ceea ce poate îmbunătăți fluxul de sânge către țesuturi și poate contribui la sănătatea generală a pielii.
  • Reducerea stresului și relaxare: Procedurile de încălzire pot avea un efect calmant și relaxant asupra corpului și minții, ajutând la reducerea stresului și a tensiunii musculare.
  • Combaterea celulitei și a aspectului pielii de portocală: Unele impachetări la cald pot conține ingrediente active care ajută la combaterea celulitei și la îmbunătățirea aspectului pielii, precum cafeaua, algele marine sau argila.
  • Tonifiere și îmbunătățirea texturii pielii: Unele tratamente de încălzire pot ajuta la tonifierea pielii și la îmbunătățirea aspectului său general, oferind un aspect mai luminos și mai sănătos.
  • Redresarea musculaturii și articulațiilor: Căldura aplicată pe corp poate ajuta la relaxarea mușchilor și articulațiilor, ceea ce poate reduce durerea și rigiditatea și poate îmbunătăți flexibilitatea.

Este important să consultați un terapeut sau un specialist înainte de a efectua impachetări la cald pentru a alege tratamentul potrivit pentru nevoile și condițiile dumneavoastră specifice. De asemenea, este esențial să urmați instrucțiunile și să aveți grijă de pielea dumneavoastră după procedură pentru a maximiza beneficiile și a evita eventualele efecte secundare.

Nu știi ce serviciu să alegi?

Sună-ne sau scrie-ne un mesaj

Vrei să vezi mai multe opțiuni?

Avem și alte soluții pentru tine

Vezi alte servicii

Prețuri

Numărul de ședințe de împachetări la cald necesare pentru un tratament eficient variază în funcție de mai mulți factori.

1 zonă (abdomen/coapse/gambe/brațe)

120 RON / ședință

2 zone

180 RON / ședință

3 zone

250 RON / ședință

full body

350 RON / ședință

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.