Skip to main content
Acasă » Servicii » Hydrafacial

Hydrafacial

Peeling mecanic, peeling chimic, extractii, hidratare, terapie LED

De ce alegi Hydrafacial

Acest tratament este proiectat pentru a îmbunătăți aspectul general al pielii, reducând aspectul porilor dilatați, a ridurilor fine, a petelor pigmentare și a acneei.

Pași necesari pentru tratament

 1. Curățare și exfoliere: Un dispozitiv special exfoliază delicat stratul superior al pielii și îndepărtează celulele moarte ale pielii.
 2. Peeling acid: Un acid slab este aplicat pe piele pentru a îmbunătăți exfolierea și a stimula regenerarea celulară.
 3. Extracție: Un vortex suav aspiră impuritățile și debrisurile din pori.
 4. Hidratare și protecție: Seruri și alți nutrienți sunt infuzați în piele pentru a o hidrata și a o proteja.

Beneficii

 • Curățare profundă a pielii: Hydrafacial îndepărtează eficient impuritățile, excesul de sebum și celulele moarte ale pielii din pori, asigurând o curățare profundă și îmbunătățind textura pielii.
 • Hidratare intensă: Procedura Hydrafacial utilizează seruri bogate în antioxidanți, acid hialuronic și alte ingrediente hidratante pentru a hrăni și a hidrata pielea în profunzime.
 • Exfoliere delicată: Peeling-ul blând efectuat în timpul tratamentului Hydrafacial ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și la stimularea regenerării celulare, rezultând într-o piele mai luminoasă și mai uniformă.
 • Redarea strălucirii pielii: Hydrafacial poate contribui la obținerea unei pielii mai luminoase, mai radiante și mai sănătoase prin eliminarea impurităților și a excesului de sebum.
 • Reducerea ridurilor și a liniilor fine: Prin hidratare și exfoliere, Hydrafacial poate ajuta la reducerea aspectului ridurilor și liniilor fine, conferind pielii un aspect mai tânăr și mai neted.
 • Reducerea porilor dilatați: Tratamentul Hydrafacial poate contribui la micșorarea aspectului porilor dilatați prin curățarea și extracția impurităților, ajutând la închiderea porilor și la îmbunătățirea texturii pielii.
 • Tratarea acneei: Hydrafacial poate fi eficient în tratarea acneei prin curățarea porilor, reducerea inflamației și reglarea producției de sebum.

Numărul de ședințe și durata tratamentului

Numărul de sesiuni de Hydrafacial necesare și intervalul de timp între acestea pot varia în funcție de tipul pielii, obiectivele individuale ale pacientului și starea pielii. În general, pentru a obține rezultate optime, se recomandă o serie de sesiuni regulate.

Pentru a menține o piele sănătoasă și radiantă, mulți specialiști recomandă efectuarea unei sesiuni de Hydrafacial o dată pe lună. Acest interval permite pielii să beneficieze de beneficiile tratamentului și să se mențină într-o stare bună de sănătate și aspect.

Cu toate acestea, pentru persoanele care se confruntă cu anumite probleme ale pielii, cum ar fi acneea sau hiperpigmentarea, este posibil să fie recomandate mai multe sesiuni de Hydrafacial la intervale mai scurte, cum ar fi o dată la două săptămâni sau o dată la trei săptămâni, pentru a obține rezultate mai rapide și mai semnificative.

Contraindicații și efecte secundare

 • Răni deschise sau arsuri solare: Persoanele cu răni deschise sau arsuri solare pe zona feței ar trebui să aștepte ca pielea să se vindece complet înainte de a efectua un tratament Hydrafacial.
 • Acnee severă sau rozacee activă: Pentru persoanele cu acnee severă sau rozacee activă, este posibil să fie necesare precauții suplimentare sau tratamente alternative. Este important să discutați cu un specialist în îngrijirea pielii
 • Alergii sau sensibilitate la anumite ingrediente: Persoanele cu alergii cunoscute la anumite ingrediente sau substanțe utilizate în timpul tratamentului Hydrafacial ar trebui să informeze terapeutul estetic înainte de a începe procedura.
 • Afecțiuni dermatologice sau boli ale pielii: Anumite afecțiuni dermatologice sau boli ale pielii pot face ca Hydrafacial să fie inadecvat sau necesită consultul prealabil al unui dermatolog.
 • Tratamente recente sau intervenții chirurgicale: Persoanele care au suferit intervenții chirurgicale recente sau care au efectuat tratamente cosmetice intense, cum ar fi peelings chimici sau proceduri cu laser, ar trebui să discute cu medicul lor înainte de a efectua un tratament Hydrafacial.
 • Anumite medicamente sau condiții de sănătate: Unele medicamente sau condiții de sănătate pot afecta capacitatea pielii de a răspunde la tratamentul Hydrafacial. Este important să discutați cu medicul dvs. sau cu specialistul în îngrijirea pielii despre orice condiții de sănătate preexistente sau medicamente pe care le luați înainte de a efectua procedura.

Consult medical

Este esențial ca pacienții să fie evaluați de către un medic sau un specialist înainte de a efectua tratamentul cu Hydrafacial pentru a determina eligibilitatea și pentru a stabili așteptările rezonabile în ceea ce privește rezultatele.

Nu știi ce serviciu să alegi?

Sună-ne sau scrie-ne un mesaj

Vrei să vezi mai multe opțiuni?

Avem și alte soluții pentru tine

Vezi alte servicii

Prețuri

Numărul de ședințe de Hydrafacial necesare pentru un tratament eficient variază în funcție de mai mulți factori.

Hydrafacial

450 RON / ședință

*la achiziționarea unui abonament de 4 ședințe beneficiați de o reducere de 10%

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.