Skip to main content
Acasă » Servicii » Masaj facial

Masajul facial

Vizează îmbunătățirea circulației sângelui în zona feței

De ce alegi masajul facial

Masajul facial este o formă de terapie manuală care vizează îmbunătățirea circulației sângelui în zona feței, relaxarea mușchilor faciali și îmbunătățirea stării pielii.

Iată câteva informații despre această practică:

  • Masajul facial implică aplicarea unor mișcări blânde și ritmice pe pielea feței și a gâtului, folosind degetele, palmele sau instrumente speciale, cum ar fi rolele de jad sau dispozitivele de masaj cu ultrasunete.
  • Aceste mișcări stimulează circulația sângelui și limfei în zona feței, îmbunătățind aportul de oxigen și nutrienți la nivel celular și accelerând eliminarea toxinelor și deșeurilor metabolice.

Frecvența și durata tratamentului:

  • Durata unei sesiuni de masaj facial poate varia între 15 și 60 de minute, în funcție de tehnica folosită și de nevoile individuale ale clientului.
  • Pentru rezultate optime, este recomandat să se facă masaj facial în mod regulat, de preferință o dată pe săptămână sau o dată la două săptămâni.

Beneficii

  • Îmbunătățirea aspectului pielii: Masajul facial poate stimula producția de colagen și elastină, ceea ce poate contribui la diminuarea ridurilor și liniilor fine, la îmbunătățirea fermității și elasticității pielii și la obținerea unui aspect mai luminos și mai tânăr.
  • Relaxare și reducerea stresului: Mișcările blânde ale masajului facial pot ajuta la reducerea tensiunii musculare și a stresului acumulat în mușchii faciali, contribuind la o senzație generală de relaxare și bine.
  • Stimularea circulației și a drenajului limfatic: Masajul facial poate îmbunătăți circulația sângelui și limfatice, ceea ce poate reduce umflarea, pufulețul și aspectul obosit al pielii.

Contraindicații și precauții:

  • Masajul facial este, în general, sigur pentru majoritatea oamenilor, dar poate fi contraindicat în cazul unor afecțiuni cutanate severe, leziuni recente sau boli cronice.
  • Este întotdeauna recomandat să discutați cu un terapeut de masaj sau cu dermatologul dumneavoastră înainte de a începe tratamentul, mai ales dacă aveți probleme de sănătate preexistente sau sunteți predispus la reacții alergice.
Nu știi ce serviciu să alegi?

Sună-ne sau scrie-ne un mesaj

Vrei să vezi mai multe opțiuni?

Avem și alte soluții pentru tine

Vezi alte servicii

Prețuri

Numărul de ședințe de masaj facial necesare pentru un tratament eficient variază în funcție de mai mulți factori.

Facial

80 RON / ședință

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.