Skip to main content
Acasă » Servicii » Lymphastim

Lymphastim

Atunci când simți picioarele umflate, tensionate și îndurerate Lymphasitim te poate ajuta

De ce alegi Lymphastim

Echipamentul Lymphastim este folosit pentru drenaj limfatic și poate fi benefic în tratarea unor afecțiuni precum edemele, retentia de lichide, circulația sângelui și alte probleme asociate sistemului limfatic.

Principiul de funcționare: Lymphastim utilizează tehnologia pneumatică pentru a efectua masajul de drenaj limfatic. Acesta implică aplicarea de presiune alternativă și controlată asupra anumitor zone ale corpului, pentru a stimula fluxul limfatic și pentru a elimina excesul de lichide și toxine din țesuturi.

Beneficii

  • Reducerea edemelor și a retentiei de lichide: Masajul de drenaj limfatic ajută la eliminarea excesului de lichide din țesuturi, reducând astfel umflarea și disconfortul asociat.
  • Îmbunătățirea circulației limfatice: Stimularea fluxului limfatic poate ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui și limfatice, contribuind la detoxifierea organismului și la întărirea sistemului imunitar.
  • Ameliorarea simptomelor de picioare grele sau obosite: Tratamentele cu Lymphastim pot ajuta la reducerea senzației de picioare grele sau obosite, îmbunătățind confortul și mobilitatea.

Drenajul limfatic cu echipamentul Lymphastim poate fi benefic într-o varietate de afecțiuni, inclusiv limfedemul, tromboflebita, insuficiența limfatică cronică, fibroza post-chirurgicală și alte condiții care implică stagnarea limfei sau edemele.

Numărul de ședințe și durata tratamentului:

  • Numărul de ședințe necesare poate varia în funcție de severitatea afecțiunii și de răspunsul individual al pacientului.
  • De obicei, sunt recomandate o serie de 10 ședințe, programate la intervale regulate, pentru a obține rezultatele dorite.

Contraindicații:

Există unele contraindicații pentru tratamentele de drenaj limfatic, inclusiv insuficiența cardiacă congestivă, tromboza venoasă profundă, infecțiile cutanate severe sau arsurile, deci este important să discutați cu un medic înainte de a începe tratamentul.

Este important să urmați recomandările unui specialist în timpul și după tratamentele cu echipamentul Lymphastim pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a evita eventualele complicații. De asemenea, să aveți grijă să consultați un medic sau un terapeut calificat pentru evaluarea adecvată a nevoilor și condițiilor dvs. individuale.

Nu știi ce serviciu să alegi?

Sună-ne sau scrie-ne un mesaj

Vrei să vezi mai multe opțiuni?

Avem și alte soluții pentru tine

Vezi alte servicii

Prețuri

Numărul de ședințe de Lymphastim necesare pentru un tratament eficient variază în funcție de mai mulți factori.

Lymphastim

70 RON / ședință

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.