Skip to main content
Acasă » Servicii » Icoone

Icoone

Reduce celulita și pune organismul în mișcare, 100% natural, acceptat și pentru femeile gravide sau care abia au născut

De ce alegi Icoone

Reducerea celulitei: Icoone utilizează tehnologia de micro-masaj mecanic și aspirație pentru a stimula circulația sângelui și a limfei în zonele tratate, ceea ce poate ajuta la reducerea aspectului celulitei și la eliminarea toxinelor din țesuturile adipoase.

Tonifierea pielii: Micro-masajul mecanic oferit de Icoone poate contribui la tonifierea și întărirea țesutului conjunctiv și muscular, conducând la o piele mai fermă și mai elastică.

Îmbunătățirea circulației sângelui și limfatice: Procedurile cu Icoone pot îmbunătăți circulația sângelui și limfatice în zonele tratate, ceea ce poate îmbunătăți transportul de nutrienți și oxigen către celulele pielii și poate facilita eliminarea deșeurilor metabolice.

Redresarea aspectului pielii: Icoone poate ajuta la netezirea texturii pielii și la reducerea aspectului porilor măriți, a ridurilor fine și a altor imperfecțiuni ale pielii.

Relaxare și reducerea stresului: Procedurile cu Icoone pot avea un efect relaxant și revigorant asupra utilizatorilor, contribuind la reducerea stresului și a tensiunii musculare.

Tratarea cicatricilor și a vergeturilor: În unele cazuri, Icoone poate fi utilizat în tratamentul cicatricilor și vergeturilor, prin stimularea regenerării țesuturilor și îmbunătățirea aspectului acestora.

Proceduri non-invazive și fără durere: Tratamentele cu Icoone sunt non-invazive, fără durere și nu necesită timp de recuperare, permițând utilizatorilor să se întoarcă imediat la activitățile lor zilnice.

Este important să consultați un specialist înainte de a începe tratamentele cu Icoone pentru a determina dacă acestea sunt potrivite pentru nevoile și condițiile dumneavoastră specifice. De asemenea, este esențial să urmați instrucțiunile profesionale și să aveți grijă de pielea dumneavoastră după proceduri pentru a maximiza beneficiile și a evita eventualele efecte secundare.

Nu știi ce serviciu să alegi?

Sună-ne sau scrie-ne un mesaj

Vrei să vezi mai multe opțiuni?

Avem și alte soluții pentru tine

Vezi alte servicii

Prețuri

Numărul de ședințe de Icoone necesare pentru un tratament eficient variază în funcție de mai mulți factori.

Icoone

350 RON / ședință

  • 10 ședințe, se aplică o reducere de 10%
  • 15 ședințe, se aplică o reducere de 15%
  • 20 ședințe, se aplică o reducere de 20%

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.