Skip to main content

Termeni și condiții

CONDIȚII GENERALE

Termenii şi condiţiile se aplică tuturor vizitatorilor websitului https://aeliahc.ro/ deținut de catre AELIA HC S.R.L., pe versiunea pentru mobil și desktop a site-ului sau prin intermediul unui apel telefonic sau oricare altă metodă de contact.

Prin utilizarea https://aeliahc.ro/ şi/sau prin realizarea unei programări, vă obligaţi să respectaţi termenii şi condiţiile specificate mai jos (“Termenii și condițiile”). Înainte de a utiliza şi/sau realiza o programare, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit şi înţeles condițiile impuse mai jos.

Doar persoanele fizice cu vârsta minimă de 18 ani, care nu se află sub tutelă, nu activează ca persoane juridice și care au rezidență sau o altă adresă în România (excluzând companii de redirecționare a adresei) pot realiza o programare.

Includerea oricăror servicii pe https://aeliahc.ro/ la un moment dat nu implică sau garantează faptul că aceste produse sau servicii vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui serviciu.

Ne rezervăm dreptul de a modifica la o anumită perioadă de timp secțiunea “Termeni și condiții” fără a vă notifica în prealabil. Programării dumneavoastră i se vor aplica termenii și condițiile de pe aeliahc.ro la momentul plasării acesteia.

Aelia Healing Center – dorește să ofere cea mai bună experiență online. În acest scop, trebuie să ne asigurăm că serviciile noastre funcționează ireproșabil. Înțelegeți și consimțiți:

(I) să nu postați, să nu redistribuiți, să nu încărcați și nici să promovați orice comunicări sau conținut care ar putea aduce prejudicii sau care ar putea avea o influență negativă asupra companiei, produselor sau serviciilor noastre;

(II) să nu acționați de așa manieră ori să utilizați vreun dispozitiv care ar restricționa, împiedica, incomoda sau nu ar permite oricărui alt utilizator să utilizeze ori să beneficieze de site-ul aeliahc.ro sau care ar afecta siguranța site-ului;

(III) să nu folosiți niciun dispozitiv sau tentativă de a utiliza vreun motor, software, instrument, agent, script sau alt dispozitiv sau mecanism (care include dar nu se limitează la păianjeni, boți, roboți de indexare, avataruri sau agenți inteligenți) pentru a naviga sau a căuta pe site ori pentru a copia conținut de pe site. Ne rezervăm dreptul de a bloca imediat accesul la site oricărui utilizator care încalcă această prevedere sau orice altă prevedere specificată în acești termeni și condiții.

Orice litigiu apărut între utilizatori și Aelia Healing Center va fi rezolvat prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din România.

CONFIDENȚIALITATE

În conformitate cu prevederile Legii 677/2001 și cu prevederile Regulamentului (UE) nr.679/2016, al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii EuropeneAelia Healing Center prelucrează date cu caracter personal, cu respectarea principiilor menționate în continuare, în scopuri legitime. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează cu respectarea cerințelor legale și în condiții care să asigure securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Aelia Healing Center se angajează să folosească datele clienților exclusiv pentru scopul pentru care au fost introduse (efectuarea de programări online) sau informări comerciale despre serviciile comercializate. Aelia Healing Center nu încurajează SPAM-ul, nu facem schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane. Scopul solicitării și colectării datelor cu caracter personal este de a opera programările efectuate de dumneavoastră online.

Aelia Healing Center oferă dreptul utilizatorului de a modifica/edita datele de contact înregistrate. De asemenea aveți dreptul să ne solicitați ștergerea datelor dumneavoastră oricând fără a motiva decizia aleasă.

Dacă considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate vă rugăm sa ne contactați la telefon: 0753451656 sau email: [email protected] .

De asemenea, pentru mai multe detalii şi informații sau pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001 vă puteți adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau/și instanțelor de judecată.

PROGRAMĂRI ȘI PREȚURI

În funcție de preferințe, puteţi programa o sedinţă individuală, un aboment sau orice altă ofertă propusă de Aelia Healing Center. Şedinţele/abonamentele nu sunt transferabile.

Preţul şedinţelor şi abonamentelor poate fi modificat la discreţia Aelia Healing Center, iar preţul şedinţelor şi abonamentelor deja achizionate nu vor suporta modificări.

Toate programările (online, telefonic sau offline) se fac în funcţie de disponibilitate, iar clienţii noştri trebuie să fie de acord cu politica de anulare a programării sau reprogramare cu 24h înainte.

Şedinţele, abonamentele şi voucherele cadou sunt valabile maxim 12 luni de la data cumpărării şi trebuie activate la prima şedinţă. Intervalul de timp în care pot fi efectuate şedinţele de terapie diferă în funcţie de tipul de abonament și de disponibilitatea calendaristică.

ANULARE ȘI RAMBURSARE

Orice solicitare de rambursare trebuie făcută în maxim 14 zile de la achiziţie. După această dată orice fel de rambursare este exclusă. Rambursările se vor face în 30 de zile de la solicitare.

Dreptul de anulare şi rambursare, precum şi orice altă limitare exprimată în Termeni şi condiţii nu afecteză drepturile de consumator.

Aelia Healing Center îşi rezervă dreptul să suspende ocazional activitatea temporar în vederea realizării activităţilor de reparaţie sau mentenanţă sau pentru a actualiza informaţiile de pe site.

CERERI ȘI RECLAMAȚII

Daca aveți cereri sau reclamații, vă rugăm sa le trimiteți pe adresa de e-mail: [email protected] .

INFORMAȚII DESPRE COMPANIE

AELIA HC S.R.L.

Str. Rulmentului, nr. 7, bl. 51a, ap. 7, Suceava, Jud. Suceava

CUI: 47632062

J33/1091/2019

Telefon: 0753451656

Mail: [email protected]

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.