Skip to main content
Acasă » Servicii » Masaj Raindrop

Masaj Raindrop

Stimulează relaxarea și echilibrul în corp și minte

De ce alegi masajul Raindrop

Masajul Raindrop este o formă specială de masaj care utilizează uleiuri esențiale, în special cele de la Young Living, pentru a stimula relaxarea și echilibrul în corp și minte.

Iată mai multe informații despre acest tip de masaj:

  • Masajul Raindrop a fost dezvoltat inițial de D. Gary Young, fondatorul companiei Young Living, în anii 1980.
  • Tehnica masajului implică picurarea delicată a uleiurilor esențiale diluate pe spate și pe picioare, în timp ce terapeutul folosește mișcări de frământare ușoare, presiuni și alunecări pentru a distribui uleiurile și a le integra în piele.

Uleiuri Esențiale Utilizate:

  • Masajul Raindrop folosește o combinație specifică de uleiuri esențiale, care includ, printre altele, ulei de cimbru, ulei de oregano, ulei de chiparos, ulei de măghiran și ulei de mentă.
  • Aceste uleiuri esențiale sunt selectate pentru proprietățile lor antimicrobiene, antiinflamatorii și de relaxare musculară.

Beneficii

  • Reducerea stresului și a tensiunii: Uleiurile esențiale utilizate în masajul Raindrop au proprietăți relaxante și pot ajuta la reducerea stresului și anxietății.
  • Îmbunătățirea circulației: Mișcările de masaj și uleiurile esențiale pot îmbunătăți circulația sângelui și limfatice, contribuind la detoxifierea organismului și la eliminarea deșeurilor metabolice.
  • Susținerea sistemului imunitar: Uleiurile esențiale utilizate în masaj au proprietăți antimicrobiene și antivirale, care pot ajuta la stimularea sistemului imunitar și la protejarea împotriva infecțiilor.
  • Echilibrarea corpului și a energiei: Masajul Raindrop poate contribui la echilibrarea energiei și a fluxului de chi în corp conform principiilor medicinii tradiționale chinezești.

Contraindicații și precauții:

  • Masajul Raindrop poate nu fi potrivit pentru toți cei care suferă de pielea sensibilă sau alergii la anumite uleiuri esențiale.
  • Este important să consultați un terapeut de masaj sau un specialist înainte de a începe tratamentul, mai ales dacă aveți condiții medicale preexistente sau sunteți gravidă.

Experiența de Masaj:

Experiența de masaj Raindrop este una relaxantă și revigorantă, iar beneficiile pot fi resimțite imediat după tratament și pe termen lung.

Masajul Raindrop cu uleiuri esențiale de la Young Living poate fi o modalitate minunată de a experimenta relaxarea profundă și echilibrul în corp și minte. Este important să căutați un terapeut de masaj bine instruit și să discutați despre orice întrebări sau preocupări aveți înainte de a începe tratamentul.

Nu știi ce serviciu să alegi?

Sună-ne sau scrie-ne un mesaj

Vrei să vezi mai multe opțiuni?

Avem și alte soluții pentru tine

Vezi alte servicii

Prețuri

Numărul de ședințe de masaj Raindrop necesare pentru un tratament eficient variază în funcție de mai mulți factori.

Raindrop

300 RON / ședință

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.